Over Dear DesignIk ben grafisch vormgever & illustrator. Het geeft telkens weer een kick om een brok informatie om te zetten tot iets creatiefs.
In vormgeving telt alles. Als je begrijpt dat een font een ontwerp kan kraken of maken, dan weet je hoe belangrijk het is om de juiste keuzes te maken.
Niet enkel met fonts, ook met beelden, kleuren en ga zo maar door. Details maken het verschil.

Ik vind het belangrijk dat een vormgever ook kan tekenen, dat is de basis! Om die reden noem ik mijzelf ook graag illustrator. Het is heerlijk om dat beeld dat in je hoofd zit over te kunnen zetten op papier. Dingen creƫren, figuurtjes tot leven laten komen (met emoties en al).Ik heb een eigen stijl, maar ben in mijn ontwerpen wel flexibel naar klanten toe. Het is belangrijk om goed te communiceren. Ik werk altijd SAMEN met een klant. Het is altijd fijn om zo tot een goed eindresultaat te komen, waar wij ons allebei in kunnen vinden.

 

redpanda2